Alutra


De broers Wouter en Pieter Martens besloten in 2011 om hun krachten en in de metaal- en bouwsector opgedane ervaring te bundelen binnen Alutra. Op korte tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een specialist op het vlak van brandladders, uitklapbare ladders en brandtrappen voor brandevacuatie bij onder andere studentenkamers en appartementsgebouwen en voor gebruik in de industrie.

Alutra is vandaag actief in heel België.

“We voeren onze opdrachten van a tot z zelf uit. Een tussenpartij komt er niet aan te pas – een groot voordeel voor onze klanten. We gaan zelf ter plaatse om hun noden in te schatten, tekenen op basis daarvan een passende oplossing op maat uit die we vervolgens realiseren in ons eigen atelier. Ook de plaatsing gebeurt door ons eigen team.”
 

100% op maat
100% betaalbaar


De Alutra-constructies worden allemaal in geanodiseerd aluminium uitgevoerd. Dit materiaal biedt immers alleen maar voordelen: het is onderhoudsvrij, duurzaam en heeft al een slijtvaste afwerkingslaag. Bovendien is aluminium licht en kan je er op een erg korte termijn specifieke maatoplossingen mee realiseren. Iedere situatie is immers anders, maar – niet onbelangrijk – onze oplossingen zijn ook steeds betaalbaar. Tot slot voldoen al onze oplossingen aan de Europese normen EN 14122 en EN 131.

Vacatures


Heb jij net als wij een passie voor aluminium én kwaliteit? Alutra is op zoek naar versterking voor de volgende functies:

Denk je dat jij in het Alutra-plaatje past? Laat het ons zeker weten en bezorg je cv en motivatie aan info@alutra.be.

Documentatie


Gebruik onderstaande links om de documenten te downloaden:


Wilt u graag meer weten over de werkwijze van ons team?


Neem vandaag nog contact met ons op.